Anatómiai szív női póló

 

5 900 Ft

Szív mintával hímzett női póló… Naná, hogy anatómiai szívvel!
Az Anatómiai szív női póló megvásárlásával a Szívbeteg Gyermekekért Alapítványt támogatod! A bevételek 5%-át az alapítvány kapja, hogy még több szívet menthessenek meg.

Kiürítés
Cikkszám: RPN001 Kategória:

Anatómiai szív női póló

A szív szimbóluma az egész világon a szeretet és a szerelem jelképe, ezért is szeretjük magunkon hordani. Na de hogy a fenébe különbözik ennyire az anatómiai szerv formájától?!

Már az időszámításunk előtti 6-5. században feltűnt a jelkép, vélhetően a szexualitáshoz köthetően, mivel hasonlít a női mellekre, a szeméremdombra, a férfiak herezacskójára és Amor nyílhegyére.

A középkorban az orvosok, lévén tiltott volt a boncolás, ókori szövegeket tanulmányoztak ami alapján megrajzolták a szív szervét, Guido da Vigevano például Arisztotelész munkája alapján alakította ilyen formájúra.

A szeretet szimbólumává a 13. században kezdett válni, ugyanis az emberek ekkor már régóta úgy gondolták, hogy az érzelmek központja a szív, ezután pedig csak néhány évszázad kérdése volt, hogy az egész világon a jelképpé váljon.

Hogy miért választottuk ezt a pólónk dizájnjának? Divatos a szívünk felett hordani a szívünket, de valójában így néz ki a szeretet szerve, göcsörtös, rózsaszín, síkos, majdhogynem undi és egész nap a vérünket pumpálja, hogy életben tudjunk maradni.

A pólók minden esetben 100% természetes pamutból készülnek és Öko-Tex minősítéssel rendelkeznek, szóval semmilyen veszélyes kemikáliát és anyagot nem tartalmaznak, az anyaguk miatt pedig kevésbé hajlamosak a nyúlásra. A pamut tulajdonságai miatt edzésre nem ajánljuk, de mi is inkább mindennapi ruházatként hordjuk.

A méretek igazodnak az átlagos mérethez, így nem szükséges kisebbet vagy nagyobbat rendelned, viszont ha két méret között vagy, akkor inkább a nagyobbat ajánljuk. Ha pedig nem jó, kicseréljük neked!

Hordjátok sok szeretettel! Szívvel! Vagy bármivel.

Tömeg110 g
Méret

S, M, L, XL

Anyagösszetétel

100% pamut

Jellemzők

Rövid ujjú, V-nyakú, Karcsúsított, Testhezálló

Szállítási információk

Ezek itt szállítási információk!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Anatómiai szív női póló” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0