Fotoszintetizáció napelemes töltő

 

12 000 Ft

Mobiltöltő fa napelemmel! Hasznosítsd a fotoszintetizációval nyert energiát.
A Fotoszintetizáció napelemes töltő megvásárlásával az Energiaklub Szakpolitikai Intézet Módszertani Központját támogatod! A bevételek 5%-át az Energiaklub kapja, hogy minél többen ismerjék és használják a megújuló energiaforrásokat!

Készleten

Cikkszám: ENT001 Kategória:

A fotoszintézis a bolygónk egyik legfontosabb biológiai folyamata, mely során a fényenergia felhasználásával a növények szerves anyagot állítanak elő. A növények ugyanis a napenergia és víz segítségével megkötik a levegőben található szén-dioxidot, felhasználják növekedésükhöz és szőlőcukor, valamint oxigén keletkezik.

Az oxigén nemcsak a légkörünk egyik legalapvetőbb eleme, de a szervezetünk egyik legfontosabb építőköve, ráadásul rengeteg vegyület alkotója is, például ilyenek az alkoholok, aldehidek, éterek, karbonsavak, az aceton, etanol, glicerin, és persze a szénhidrátok, amik nélkül mi sem élnénk.

A légkörünk oxigéntartalma csaknem teljes egészében a fotoszintézisből származik, ezért kiemelt fontosságú!

A fotoszintézis kémiai egyenlete: 6CO2 + 12H2O + napfény → C6H12O6 + 6O2 + 6H2O

Hogy miért választottuk ezt a töltőnk dizájnjának? Igaz maga a matrica nem túl nagy rajta, de önmagában is elég impozáns ez a töltőfa! Tökéletesen szemlélteti, hogy a növények hogyan termelnek nekünk energiát! Ez esetben csak annyi a változás, hogy nem fotoszintetizáció történik, hanem a napkollektor tölti a mobilunkat.

A töltőfa bambuszból van, 9 db levéllel, amik maguk a napkollektorok. 1350 mAh-t képes tárolni, ezért powerbanknek nem ajánljuk, viszont 5,2 V/0,02 A-el dolgozik, ezért ha épp süt a nap, akkor simán feltölti a telefonodat, vagy bármi más USB-ről tölthető eszközt. Ráadásul USB kábelt is adunk hozzá!

Használjátok napenergiával!

Tömeg510 g
Méretek100 × 100 × 220 cm
Alapanyag

ABS, bambusz

Jellemzők

Bambuszfa 9 fehér ABS levéllel (39 x 39 mm), 9 napkollektor (5,2 V/0,02 A), Mini USB bemenet és normál USB csatlakozó, 1350 mAh utántölthető lítium elemmel, Az USB kábelt tartalmazza

Szállítási információk

Ezek itt szállítási információk!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fotoszintetizáció napelemes töltő” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0